Fantasy Shop Mystic Collectibles

Home  Webshop  Mijn Account  Contact

Pre-order (Voorafbestellen)

Deze uitleg is van toepassing op de producten die wij niet in onze stock hebben maar die wel verkrijgbaar zijn bij onze leveranciers. 

De klant kan deze producten bestellen zoals een normale bestelling en na ontvangst van de betaling geven we de order door aan onze leverancier. 

Voor deze orders hanteren we vanaf ontvangst van de betaling standaard een verzending van 7 tot 20 werkdagen (weekend en feestdagen worden dus niet meegerekend). 
De verzendingstijd is ruim gerekend en dat is enkel omdat we hier geen exact termijn kunnen aan geven omdat al onze leveranciers in het buitenland gelegen zijn en we uiteraard ook geen valse beloftes van snelle verzending willen doen.

Niet alle producten komen automatisch in stock dus bij sommige producten blijft de verzendingstijd op 7 tot 20 werkdagen staan.

Nadat wij het product ontvangen en gecontroleerd hebben, sturen wij de bestelling onmiddellijk op en verwittigen we de klant met een e-mail met de track en trace code.

Vermits onze leveranciers internationaal werken komen onze bestellingen bij hen in een soort wachtrij van afhandeling. 
Hierdoor kan het gebeuren dat een product dat nog in voorraad was op het moment dat wij de bestelling doorgaven, plots door een voorgaande zakenklant op de lijst is weggekocht. 
Als dit zou voorvallen dan stellen we meteen onze klant via e-mail op de hoogte hiervan. 
De klant krijgt dan de keuze om de bestelling te annuleren met terugbetaling of als er eventueel een datum bekend is van nieuwe stock bij de leverancier, men het liever gereserveerd wilt houden om zeker te zijn van een exemplaar.

Wij controleren altijd grondig onze leveringen die binnenkomen op schade en het is al voorgevallen dat leveringen stuk bij ons toekomen. 
Indien dit zou gebeuren dan melden wij dit direct aan onze klant via e-mail en de klant krijgt dan de keuze om de bestelling te annuleren met terugbetaling of bestellen we hetzelfde product opnieuw bij onze leverancier.
De verzendingstijd kan hierdoor helaas ook iets uitlopen.

De bedoeling is ondanks de langere wachttijd om zo een veel uitgebreider aanbod aan te bieden, zodat de klant de kans heeft om een gewenst product aan te kopen buiten onze stock.


© Mystic Collectibles 2015 - 2019

ssl-secure-website

betaalmogelijkheden-en-verzending-mystic-collectibles-paypal-visa-mastercard-bankoverschrijving-ideal-bancontact-sofort-payments-by-paypal-mollie-verzending-postnl-gratis-verzending-vanaf-49-95-enkel-in-belgie-en-nederlandHome Over ons Webshop Contact Pre-order Betalen Verzending Mijn account

Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop software: EasyWebshop.be