Fantasy Shop Mystic Collectibles

Fantasy Shop België & Nederland

We ship to many countries in Europe! 
Change language "Nederlands" to "English" 

 Webshop  Mijn Account  Contact

Verzending


Fantasy Shop Mystic Collectibles is een Belgische online webshop zonder fysieke winkel.
Wij werken enkel met vooruitbetalingen en verzendingen, het is niet mogelijk om achteraf te betalen of bestellingen op te halen.

Verzending tussen de 0 tot 1 werkdag (na ontvangst van betaling)

Beschikbare producten met deze status worden meteen opgestuurd wanneer de betaling is ontvangen.
Dit gebeurt doorgaans de dag zelf en ten laatste op de volgende werkdag.
Er zijn natuurlijk uitzonderingen bij jaarlijks verlof of bij andere eventuele onvoorziene omstandigheden.
Indien dit zou voorvallen wordt dit op de shop vermeld zodat men zeker op de hoogte is of in uitzonderlijke gevallen persoonlijk via mail.
Bestellingen worden dan eveneens zo snel mogelijk opgestuurd op de eerstkomende werkdag.

Verzending tussen de 7 en 20 werkdagen (na ontvangst van uw betaling)

Bij beschikbare producten met deze status hanteren we vanaf ontvangst van de betaling standaard een verzending van 7 tot 20 werkdagen (weekend en feestdagen worden dus niet meegerekend).

De verzendingstijd is ruim gerekend en dat is enkel omdat we hier geen exact termijn kunnen aan geven omdat al onze leveranciers in het buitenland gelegen zijn en we uiteraard ook geen valse beloftes van snelle verzending willen doen.

Niet alle producten komen automatisch in stock dus bij sommige producten blijft de verzendingstijd op 7 tot 20 werkdagen staan tot het niet meer te verkrijgen is.

Nadat wij het bestelde product bij ons ontvangen en gecontroleerd hebben, sturen wij de bestelling onmiddellijk naar de klant op en verwittigen we de klant met een e-mail met de track en trace code.

Vermits onze leveranciers internationaal werken komen onze bestellingen bij hen in een soort wachtrij van afhandeling.
Hierdoor kan het gebeuren dat een product dat nog in voorraad was op het moment dat wij de bestelling doorgaven, plots door een voorgaande zakenklant op de lijst is weggekocht.
Als dit zou voorvallen dan stellen we meteen onze klant via e-mail op de hoogte hiervan.
De klant krijgt dan de keuze om de bestelling te annuleren met terugbetaling of als er eventueel een datum bekend is van nieuwe stock bij de leverancier, men het liever gereserveerd wilt houden om zeker te zijn van een exemplaar.

Wij controleren altijd grondig onze leveringen die binnenkomen op schade en het is al voorgevallen dat leveringen stuk bij ons toekomen.
Indien dit zou gebeuren dan melden wij dit direct aan onze klant via e-mail en de klant krijgt dan de keuze om de bestelling te annuleren met terugbetaling of bestellen we hetzelfde product opnieuw bij onze leverancier.
De verzendingstijd kan hierdoor helaas ook iets uitlopen.

De bedoeling is ondanks de langere wachttijd om zo een veel uitgebreider aanbod aan te bieden, zodat de klant de kans heeft om een gewenst product aan te kopen buiten onze stock.


Verzendkosten


Deze prijzen gelden voor standaardverzendingen tot 10 kg.

Zone 1: € 5,95

- België (Gratis verzending vanaf € 39,95!)

Zone 2: € 8,95

- Nederland (Gratis verzending vanaf € 39,95!)

Zone 3: € 9,95

- Duitsland
- Luxemburg

Zone 4: € 14,95

- Frankrijk
- Verenigd Koninkrijk

Zone 5: € 17,95

- Denemarken
- Italië
- Oostenrijk
- Polen

Zone 6: € 19,95

- Portugal 
- Spanje 
- Zweden

Zone 7: € 24,95

- Bulgarije 
- Estland 
- Finland 
- Griekenland 
- Hongarije 
- Ierland 
- Kroatië 
- Letland 
- Litouwen 
- Roemenië 
- Slovenië 
- Slowakije 
- Tsjechië

Levering


postnl  dpd

Voor de levering van de bestellingen werken wij samen met PostNL en DPD.
Wij kunnen enkel onze eigen service garanderen van snelle verzending door de bestellingen snel af te geven aan die transportdiensten.
Over de levertijd hebben wij helaas niet veel controle en zijn hierbij afhankelijk van de snelheid van deze transportdiensten.
Wanneer wij uw bestelling opsturen, sturen we altijd een track en trace via e-mail, zo kan u steeds uw bestelling op de voet volgen.
Om zeker te zijn dat al onze bestellingen terechtkomen op het aangegeven adres wordt er om een handtekening bij ontvangst gevraagd.


© Mystic Collectibles 2015 - 2020

ssl-secure-website

betaalmogelijkheden-en-verzending-mystic-collectibles-paypal-visa-mastercard-bankoverschrijving-ideal-bancontact-sofort-payments-by-paypal-mollie-verzending-postnl-gratis-verzending-vanaf-49-95-enkel-in-belgie-en-nederlandHome Webshop Mijn account Contact Verzendkosten Info Verzendstatus Betalen Over ons Nieuws Verzending

Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop software: EasyWebshop.be