Fantasy Shop Mystic Collectibles

Home  Webshop  Mijn Account  Contact

Over Mystic Collectibles


Hallo, mijn naam is Leslie en van harte welkom op deze webshop.
 
Ik heb deze webshop opgericht door mijn eigen grote voorliefde en passie voor het fantasy wereldje.
Jaren geleden zocht ik fantasy producten voor mijn eigen verzameling (die ondertussen al veel te groot aan het worden is), maar ook om als leuk geschenk te geven aan vrienden en familie.
Heel vaak waren de leukste producten jammer genoeg enkel in het buitenland te verkrijgen en met een beetje geluk verzonden ze ook eens naar België.
De producten die ik toen kocht hadden een groot succes bij vrienden en familie en zo begon de vraag of ik dit ook voor hen wou bestellen.
Vermits de vraag alsmaar groter werd, is zo het idee voor een eigen webshop ontstaan om zo ook mensen buiten mijn eigen kringen te helpen om leuke fantasy spulletjes hier te kunnen verkrijgen.
Veel producten zijn nog op bestelling verkrijgbaar omdat het voor mij (nog) niet mogelijk is om alles in voorraad aan te kopen, maar het doel is om dit met tijd toch te verwezenlijken.
Momenteel probeer ik een zo groot mogelijk assortiment aan te bieden die verkrijgbaar zijn bij mijn leveranciers, maar het kan gebeuren dat iemand op zoek is naar iets wat nog niet in de webshop aangeboden wordt.
Vragen of voorstellen zijn altijd welkom, ik bekijk dan zeker de mogelijkheden.

Alvast bedankt voor het bezoekje aan de webshop!

Vriendelijke groetjes,

Leslie


fantasy-shop-mystic-collectibles


Algemene Gegevens

Adres (enkel voor post en verzending)

Mystic Collectibles
Druivenlaan 15
8400 Oostende
België

E-mail: info@mysticcollectibles.com

BTW-nummer: BE0632485728


© Mystic Collectibles 2015 - 2019

ssl-secure-website

betaalmogelijkheden-en-verzending-mystic-collectibles-paypal-visa-mastercard-bankoverschrijving-ideal-bancontact-sofort-payments-by-paypal-mollie-verzending-postnl-gratis-verzending-vanaf-49-95-enkel-in-belgie-en-nederlandHome Over ons Webshop Contact Pre-order Betalen Verzending Mijn account

Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop software: EasyWebshop.be